2011. május 31., kedd

Óceánok világa dvd-s társasjáték! ÚJDONSÁG! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció tárgya egy SeaLife- Óceánok világa társasjáték.
A nyagysikerű Wildlife-Vadvilág folytatásaként megjelenő SeaLife-A tengerek világa  dvd-s társasjáték a tenger élővilágáról szól. A játék során több mint 400 lenyűgöző filmrészletet láthatunk az elismert természetfilmes és kutatóc
Jean Michel Cousteautól a cápák, bálnák, delfinek, tengeri teknősök, polipok, tengeri csillagok és számtalan egyéb érdekes tengeri állat életérőla természetes környezetükben. De vajon tudod a jó válaszokat a kvízkérdésekre vagy csak találgatsz? Mekkora a legnagyobb bálna és milyen gyorsan úszik a cápa? Ha helyesen felelsz egy-egy tengeri állat kártyáját kapod jutalmul. Ha ügyesen használod fel a lapjaidat akkor Te lehetsz az első aki a tengeri állatokat lefilmezheti, így megnyered a játékot. De jól vigyázz, a többi játékos mindent elkövet majd, hogy keresztülhúzza a számításaidat. Merülj a tenger mélyére, filmezd le az állatokat és nyerj! Kalandra fel!
Bolti ára: 8000 ft
Doboza komoly 3D-s fémdoboz.
A játék holland nyelvű, új, a kellékek ( dvd-k, kártyák, korongok) bontatlan, original csomagolásban vannak, egyetlen hiányossága, hogy 2 db műanyag bábu hiányzik belőle, de ez bármivel pótolható.
A termékre kipróbálási, megtekintési garanciát tudok vállalni, ami a feladástól számított 3 nap.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-20 00:46
. Óceánok világa dvd-s társasjáték! ÚJDONSÁG! - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése