2011. október 27., csütörtök

Tomka: Európa társadalomtörténete a 20. száza - Jelenlegi ára: 3 915 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Európa társadalomtörténete a 20. századbanA könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
A nagyszabású monográfia az európai társadalmak történetét mutatja be az ún. rövid 20. század (1918-1989) időszakát fókuszba állítva. Tomka Béla több résztanulmány (Családfejlődés a 20. századi Magyarországon és Nyugat-Európában 200026040, illetve A jóléti állam Európában és Magyarországon 200815018) után készítette el összefoglalását. A módszertani és elméleti bevezető fejezetek és a kötetzáró összefoglalás között található tematikus egységek kilenc nagyobb kérdéskör (népesség, család és háztartás, társadalmi rétegződés és társadalmi mobilitás, jóléti állam, gazdaság és munka, fogyasztás és szórakozás, politika és társadalom, urbanizáció, kultúra) köré csoportosítva mutatják be a kontinens társadalmának legfontosabb jellemzőit és a fejlődési tendenciákat. A nemzetközi szakirodalom eredményeit és a társadalomtudományok (szociológia, demográfia, közgazdaságtan, politológia) módszereit egyaránt felhasználó munka elsősorban statisztikai eszközökkel vizsgálja a társadalmi folyamatokat és folyamatosan összehasonlítja a mintegy kéttucatnyi európai államban megfigyelhető jelenségeket. A következetesen alkalmazott összehasonlító módszernek köszönhetően Magyarország 20. századi társadalomtörténete is európai perspektívában kerül tárgyalásra, így világosabban látható, hogy mely jelenségek illeszkednek be az általános európai folyamtokba és melyek tekinthetők nemzeti jellegzetességnek. A számos ábrát és táblázatot tartalmazó, bőséges jegyzetanyaggal és irodalomjegyzékkel kiegészített kötet részletes név- és tárgymutatóval zárul. A maga nemében egyedülálló munka nem csak a szakemberek érdeklődésére tarthat számot és minden bizonnyal nélkülözhetetlen kézikönyv lesz a társadalomtudományokat oktató egyetemeken. ISBN: 978-963-276-012-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 915 Ft

Az aukció vége: 2011-10-26 13:14
. Tomka: Európa társadalomtörténete a 20. száza - Jelenlegi ára: 3 915 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése