2012. január 19., csütörtök

Logitech di novo mini Bluetooth beviteli eszköz - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó egy használt  kitűnő állapotban levő Logitech di novo mini billentyűzet, egérpad, multimédiás vezérlő.
- Minibillentyűzet háttérvilágítással
- Kettős működésű ClickPad vezérlő
- Lítiumionos akkumulátor
- Bluetooth 2. 0
- 10 méter távolságból is vezérelheti számítógépét
PlayStation 3-tulajdonosok számára is érdekes lehet, ugyanis azzal is képes együttműködni!
Kettős vezérlés
Kézben tarthatja az irányítást a kettős funkciójú ClickPad vezérlő segítségével, amely érintőtáblaként és irányítópultként is használható.
Az energiafelhasználás új szintje
Időt és pénzt spórolhat az újratölthető lítiumionos akkumulátorokkal, amelyek egy feltöltéssel akár egy hónapig elegendő energiát biztosítanak.
 A felnyitható fedél alatt található gombsor kényelmes tapintású, akinek kézre áll, akár chatelésre, szövegek gépelésére is használhatja.
A használatbavételhez semmi mást nem kell tenni, mint a hátsó borító alatt található USB-s Bluetooth vevőegységet csatlakoztatni a számítógéphez és nyomkodni rajta a gombokat. Nem kell semmit telepíteni, állítani, a diNovo Mini ugyanúgy működik, mint egy vezeték nélküli egérből és billentyűzetből álló készlet. A diNovo Mini két üzemmódot ismer: míg az egyik a PC-n szokványos beviteli módokat utánoza, addig a második inkább egy egyszerű távirányítóra hajaz. Ilyenkor a karakterek ugyan ugyanúgy működnek, de kivilágítást csak a multimédiás gombok kapnak, a touchpad pedig egy ötállású navigáló gombbá alakul. Az analóg-szerű touchpad mód nyílván a Windows-asztalon, böngésző használata közben előnyös, míg a médiacenter-alkalmazások menüihez kényelmesebb a megszokott fel-le, jobbra-balra navigáció.
A készülék dizájnja mellett a billentyűk megvilágítása is látványos: normál módban narancs, távirányító módban pedig zöld színű fény veszi körül a gombokat. Az eszköz tetején van egy fényérzékelő is, így ha elég világos van, akkor a ledek nem gyulladnak ki feleslegesen, kímélve az akkumulátort. A gyári adatok szerint közel egy hónapig működik a szerkezet egyetlen feltöltéssel, ráadásul a 930 mAh-s akkumulátora cserélhető, de működés közben is tölthető a saját adapterével. A lemerülés közeledtéről pedig már jó előre értesít, gyakorlatilag napokkal korábban, így szinte elképzelhetetlen, hogy valakinek ezzel legyen problémája. A Logitech szerint 10 perc töltés már elegendő egynapi használathoz, 1 óra alatt pedig teljesen feltölthető az akkumulátor.



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-22 19:36
. Logitech di novo mini Bluetooth beviteli eszköz - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése