2011. július 29., péntek

Miller, Rory: Konfliktus és erőszak - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Konfliktus és erőszakA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
Amióta a hetvenes évek derekán világszerte megjelentek és hihetetlen népszerűek lettek az első hongkongi kung-fus filmek, majd sorban a többi, küzdősportokat misztifikáló alkotás, azóta nőtt sok milliósra a különféle keleti harcművészetek rajongótábora is. A helyzet azonban az, hogy a filmvászon látványos jeleneteinek nem sok köze van a valósághoz: a való életben egy kőkemény verekedés egészen másképp zajlik le, így egy képzett harcművésznek is máshogyan kell viselkednie, reagálnia effajta helyzetekben. Hogy miként? Erről ír Rory Miller kiképző őrmester könyvében, amelyben sok egyéb mellett olyanokról esik szó, mint a vészterhes szituáció gyors felmérése, erőszakkal kapcsolatos gondolkodásmódunk megváltoztatása, az erőszak kezelése a gyakorlatban, a bűnözők motivációinak, másfajta viselkedésének megértése, kezelése, a kiképzés folyamata, alkalmazása a gyakorlatban stb. A könyvet (amely gyakorta bizony szélsőséges gondolatokat fogalmaz meg a szerző által következetesen parazitának titulált támadókkal, törvényt sértőkkel kapcsolatban) harcművészetet gyakorlók, edzők és a téma iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk - tizennyolc éven felül. ISBN: 978-963-9219-77-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:58
. Miller, Rory: Konfliktus és erőszak - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése